Weekverslag 16 november 2016

Senioren.

Naast een inhaalpartij stond de rapidcompetitie op het programma. Hierbij krijgen de spelers 25 minuten per persoon per partij aan bedenktijd. Vanwege het krachtsverschil gaf de sterkere speler in enkele partijen materiaal voor. De uitslagen: A. Rol – T. Reinders 1-0; E. Bartelink – D. Trigg 1-0; A. Rol – M. Tibbe 1-0; T. Reinders – D. Trigg 0-1; E. Bartelink – A. Rol 0-1; D. Trigg – M. Tibbe 0-1. Inhaalpartij: H. Fiselier – G.v.d. Berg 0-1. De stand aan kop: 1. A. Rol 7½ uit 8; 2. F. Muthing 6 uit 8; 3. M. Tibbe 5 uit 6; 4. E. Bartelink  3½ uit 7.

Jeugd.

De jongens losten eerst opgaven op over veilig aanvallen en de juiste slagzet in een ingewikkelde stelling. Daarna werd voor de competitie gespeeld:  Gijs – Kjeld ½-½; Hugo – Bartelink ½-½. De stand aan kop: 1. Alec; 2. Tygo en Hugo.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.