Weekverslag 9 november 2019

Senioren.

De externe competitie is weer van start gegaan. We speelden thuis tegen Zutphen. David Trigg overzag een penning en verloor, waarna Marinus Tibbe in een mooie aanvalspartij de stang gelijk trok. Frank Muthing had het niet eenvoudig, maar zijn tegenstander overspeelde zijn hand. Art Rol had zijn hele partij het initiatief en kon gezien de stand remise aannemen. Derhale 2½-1½ voor EDS. Inhaalpartij: H. Fiselier- M.Mentink 0-1. De stand aan kop: 1. A. Rol 7½ uit 8; 2. F. Muthing 6 uit 8; 3. M. Tibbe 5 uit 6; 4. E. Bartelink  3½ uit 7.

Jeugd.

De jongens oefenden eerst een pionneneindspel en speelden daarna enkele stellingen uit. Daarna werd voor de competitie gespeeld:  Alec – Tygo ½-½; Gijs – Hugo 0-1; Kjeld –Joost uitg. De stand aan kop: 1. Alec; 2. Tygo en Hugo.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.