Weekverslag 23 november 2019

Senioren.

Een grote verrassing in de negende ronde. Henk Fiselier speelde tegen David Trigg zeer vasthoudend en won op fraaie wijze in het eindspel. De uitslagen: G.v.d. Berg – W. Venerius ½-½; D. Trigg – H. Fiselier 0-1; F. Muthing – M. Tibbe ½-½; T. Reinders – M. Mentink uitg. De stand aan kop: 1. A. Rol 7½ uit 8; 2. F. Muthing 6½ uit 9; 3. M. Tibbe 5½ uit 7; 4. G.v.d. Berg 4½ uit 6.

Jeugd.

De jongens losten eerst een paar opgaven op. Vervolgens werd een oefenstelling uitgespeeld. Daarna werd voor de competitie gespeeld:  Joost – Alec 0-1; Hugo – Tygo 1-0; Kjeld – Gijs uitg. De stand aan kop: 1. Alec; 2. Hugo; 3. Tygo.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.