Weekverslag 2 november 2019

Senioren.

De spannendste partij was die tussen Frank Muthing en David Trigg. De stelling raakte in elkaar geschoven en Frank kwam er niet door. De uitslagen: M. Tibbe – W. Venerius 1-0; M. Mentink – A. Rol 0-1; T. Reinders – E. Bartelink 0-1; D. Trigg – F. Muthing ½-½. De stand aan kop: 1. A. Rol 7½ uit 8; 2. F. Muthing 6 uit 8; 3. M. Tibbe 5 uit 6; 4. E. Bartelink  3½ uit 7.

Jeugd.

De jongens maakten eerst opgaven met betrekking tot de rokade en de dubbele aanval, waarbij vooruit gerekend moest worden. Vervolgens werd een start gemaakt met de competitie, met allemaal spannende partijen: Gijs – Kjeld ½-½; Hugo – Alec 0-1; Tygo – Joost ½-½.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.