Weekverslag 29 juni 2019

Senioren.

Maurice Pots is kampioen geworden. Gefeliciteerd! In de laatste ronde had hij aan remise genoeg. Hij nam dan ook geen enkel risico en ging tegen Evert Bartelink al na 21 zetten akkoord met het remisevoorstel. In de andere partijen viel wel een beslissing. Frank Muthing won in de aanval tegen David Trigg en bekroonde zo een prima seizoen. Art Rol wist tegen Marinus Tibbe een lastig eindspel te winnen. De eindstand in groep A: 1. Maurice Pots 8; 2. A. Rol 7; 3. F. Muthing 6; 4. M. Tibbe 5; 5. E. Bartelink 2½; 6. D. Trigg 1½.

Op de archieffoto rechts de nieuwe kampioen.

Jeugd.

Afgelopen maandag vond de prijsuitreiking plaats onder het genot van een drankje. Vele familieleden van de jongens waren naar IKC Magenta, lokatie de Toonladder gekomen. Joost van den Bos is de nieuwe kampioen. Op de foto een impressie, de jongens zitten achteraan.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.