Weekverslag 22 juni 2019

Senioren.

Als officiƫle afsluiting van het seizoen vond het traditionele mazzeltoernooi plaats. Hierbij spelen tweetallen tegen elkaar een schaakpartij met een opdracht en een dartpartij. Bij het schaken moet je het geluk hebben een makkelijke opdracht te krijgen, het darten wordt in hoge mate door geluk en toeval beslist. Het werd een gezellige avond met een hapje en een drankje. Na 5 rondes was de eindstand: 1. G. Knaken/E. Bartelink; 2.G.v.d. Berg/E. Stokkentreeff; 3. M. Tibbe/ W. Venerius; 4. A. Rol/ D.Trigg; 5. F. Muthing/L. Bergman/M. Pots; 6. R. Weijers /H.Fiselier.

Jeugd.

Het schaakseizoen voor de jeugd is afgelopen. Medio september beginnen we weer.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.