Start seizoen 2019/2020.

Schaken bij EDS

Kom schaken bij EDS! We zijn een kleine maar gezellige club waar schakers van alle niveaus welkom zijn en een leuke partij kunnen spelen, zowel jeugd als senioren.

Vanaf maandag 16 september organiseert EDS weer schaaklessen voor de jeugd. Zowel beginners, die de schaakregels nog moeten leren, als meer gevorderden zijn welkom. Met behulp van de stappenmethode wordt op verschillende niveaus les gegeven. Naast de instructielessen spelen de kinderen in de interne competitie. Bij voldoende belangstelling wordt ook in de externe competitie tegen teams uit de regio gespeeld.  De jongens en meisjes spelen op de maandag van 14.30 tot 15.30 in basisschool IKC-Magenta, Bernhardstraat 1. De eerste 6 weken (tot 1 november) kan op proef gespeeld worden. Aanmelden kan op de eerste speeldag en bij E. Bartelink, waar ook nadere informatie verkregen kan worden: e.bartelink@xs4all.nl. Ook kun je terecht op onze website: www.edsschaak.nl.

De senioren spelen vanaf dit seizoen op de maandagavond vanaf 19.45  bij  Amicitia, de Mors 1, 7491 DZ   Delden. De competitie start op 9 september.  Wilt u eens komen kijken of lid worden? Naar keuze kunt u competitie spelen of af en toe een vrije partij. We organiseren ook een snelschaaktoernooi en een rapidcompetitie, waarbij u partijen speelt met een verkorte bedenktijd.  Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met onze competitieleider  Frank Muthing via fmuthing@gmail.com.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.