Weekverslag 8 juni 2019

Senioren.

In groep A stond de voorlaatste ronde op het programma. Maurice Pots won in een Leeuw van Frank Muthing en heeft nog maar een halfje nodig voor het kampioenschap. Ook in de twee andere partijen won, na taaie strijd, de zwartspeler. De spelers van groep B zijn uitgespeeld voor de competitie en speelden vrije partijen. Uitslagen groep A: E. Bartelink – M. Tibbe 0-1; F. Muthing – M. Pots 0-1; D. Trigg – A. Rol 0-1. De stand aan kop: 1. M. Pots 7½ uit 9; 2. A. Rol 5½ uit 8; 3. M. Tibbe en F. Muthing 5 uit 9.

Jeugd.

De jongens maakten eerst opgaven die gingen over de dubbele aanval in combinatie met schaak geven. Ook werd een stelling uitgespeeld. Daarna werd voor de competitie gespeeld: Joost – Bartelink 1-0; Alec – Hugo 1-0. De eindstand : 1. Joost; 2. Alec;3. Hugo; 4.Kjeld. Joost is dus kampioen geworden. Gefeliciteerd!

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.