Weekverslag 19 mei 2019

Senioren.

Martijn Mentink is winnaar geworden van de B-groep. Gefeliciteerd! Tegen Willem Venerius gooide hij de stelling op slot, om zo de benodigde remise binnen te halen. Hiermee bleef hij bovendien ongeslagen. De uitslagen: L. Bergman – T. Reinders 0-1; W. Venerius – M. Mentink ½-½.  De stand aan kop: groep B: 1. M. Mentink 6½ uit 7; 2. G.v.d. Berg 5 uit 6; 3. W. Venerius 4½  uit 6.

In de laatste ronde van de viertallencompetitie speelden we tegen ENO. Het stond al snel 1-1: Marinus Tibbe won een stuk en daarmee de partij, Frank Muthing verloor een stuk en kon snel opgeven. Art Rol en Evert Bartelink redden het net niet in het eindspel. Daardoor verloren we, wat geflatteerd, met 1-3.

Jeugd.

De jongens speelden eerst een simultaan tegen Bartelink, met een mooi resultaat, namelijk 2 keer winst en 2 keer remise. Daarna werd voor de competitie gespeeld: Joost – Hugo 1-0; Kjeld – Alec 0-1. De stand aan kop: 1. Joost; 2. Alec.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.