Weekverslag 25 mei 2019

Senioren.

In groep A sloeg Maurice Pots een belangrijke slag om het kampioenschap door in het Londensysteem Marinus Tibbe in de verdediging te drukken en tenslotte te verslaan. De uitslagen: groep A: E. Bartelink – D. Trigg ½-½; M. Pots – M. Tibbe 1-0; groep B: G. Knaken – G.v.d. Berg 1-0; H. Fiselier – T. Reinders 0-1; W. Venerius – L. Bergman 1-0. De stand aan kop: groep A: 1. M. Pots 5½ uit 7; 2. A. Rol 4½ uit 7; 3. M. Tibbe en F. Muthing 4 uit 7; groep B: 1. M. Mentink 6½ uit 7; 2. W. Venerius 5½  uit 7; 3. G.v.d. Berg 5 uit 7.

Jeugd.

De jongens maakten eerst opgaven over mat zetten en de regels van de rokade. Daarna werd voor de competitie gespeeld: Alec – Joost 0-1; Kjeld – Hugo ½-½. De stand aan kop: 1. Joost; 2. Alec.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.