Weekverslag 12 mei 2019

Senioren.

Vanwege o.a. ziekte werden niet alle partijen gespeeld. Toch was er sprake van een grote verrassing: Frank Muthing verschalkte met een mooie tussenzet Art Rol. De uitslagen: groep A: D. Trigg – M. Tibbe 0-1; A. Rol – F. Muthing 0-1; groep B: B. Mulders – T. Reinders 1-0; M. Mentink – L. Bergman 1-0; H. Fiselier – W. Venerius 0-1. De stand aan kop: groep A; 1. M. Pots 4½ uit 6; 2. A. Rol  4½ uit 7; 3. M. Tibbe 4 uit 6; groep B: 1. M. Mentink 6 uit 6; 2. G.v.d. Berg 5 uit 6; 3. W. Venerius 4 uit 5.

Jeugd.

De jongens losten eerst lastige opgaven op die gingen over het verdedigen tegen mat. Daarna werd voor de competitie gespeeld: Alec – Hugo 1-0; Kjeld – Joost 0-1. De stand aan kop: 1. Joost; 2. Alec.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.