Weekverslag 6 april 2019

Senioren.

In de A-groep kwamen alle witspelers tot winst, waarbij Maurice Pots het eindspel tegen Frank Muthing besliste met tactische wendingen. In de B-groep won Martijn Mentink met een trucje tegen Ger van den Berg. De uitslagen: groep A: M. Tibbe – E. Bartelink 1-0; M. Pots – F. Muthing 1-0; A. Rol – D. Trigg 1-0; groep B: G.v.d. Berg – M. Mentink 0-1; H. Fiselier – B. Mulders 0-1; W. Venerius – G. Knaken  1-0; L. Bergman – T. Reinders afg. De stand aan kop: groep A: 1. A. Rol en M. Pots  4 uit 5; Groep B: 1. M. Mentink 4 uit 4; 2. G.v.d. Berg 4 uit 5.

Jeugd.

De jongens moesten eerst vier opgaven over de dubbele aanval oplossen. Daarna speelden ze een stelling uit en vervolgens voor de competitie. De uitslagen: Alec – Hugo 1-0; Kjeld – Joost 0-1. De stand aan kop: 1.Joost; 2. Alec.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.