Weekverslag 14 april 2019

Senioren.

De voorlaatste wedstrijd van de viertallencompetitie werd gespeeld tegen HSC-Stork. Frank Muthing speelde een prachtige aanvalspartij en won, na een stukoffer, met 2 verbonden vrijpionnen. Art Rol boekte een verdiende remise, het ruimtelijk overwicht was net niet genoeg. Evert Bartelink bleef op remise steken in een eindspel met ongelijke lopers en Maurice Pots kon een sterke aanval net niet  keren. Een mooi gelijkspel tegen een op papier veel sterkere tegenstander. Inhaalpartijen competitie: D. Trigg – M. Tibbe ½-½; H. Fiselier – L. Bergman 0-1.

Jeugd.

De jongens oefenden het mat zetten met de dame en het mat zetten met 1 of 2 torens. Daarna speelden ze voor de competitie. De uitslagen: Alec – Kjeld 1-0; Hugo – Joost 0-1. De stand aan kop: 1.Joost; 2. Alec.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.