Weekverslag 30 maart 2019

Senioren.

In de B-groep won Ger van den Berg al weer voor de vierde keer, dit maal door Henk Fiselier in een fraaie aanval te verslaan. Tom Reinders smaakte het genoegen Gijs Knaken midden op het bord mat te zetten. De uitslagen: groep A: E. Bartelink – A. Rol 0-1; D. Trigg – M. Pots 0-1; F. Muthing – M. Tibbe ½-½; groep B: G.v.d. Berg – H. Fiselier 1-0; L. Bergman – B. Mulders 0-1; T.Reinders – G. Knaken 1-0. De stand aan kop: groep A: 1. A. Rol en M. Pots  3 uit 4; Groep B: 1. G.v.d. Berg 4 uit 4; 2. M. Mentink 3 uit 3.

Jeugd.

De jongens moesten eerst enkele opgaven over stukwinst en een pionneneindspel oplossen. Daarna speelden ze een stelling uit en vervolgens voor de competitie. De uitslagen: Alec – Joost 0-1; Kjeld – Hugo 0-1. De stand aan kop: 1.Joost; 2. Alec.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.