Weekverslag 24 maart 2019

Senioren.

In de derde ronde van de finale van de interne competitie streden Maurice Pots en Art Rol hard om de overwinning in het Londensysteem. Ondanks pionverlies hield Art stand. De uitslagen: groep A: F. Muthing – E. Bartelink 1-0; M. Pots – A. Rol ½-½; groep B: L. Bergman – G.v.d. Berg 0-1; T. Reinders – W. Venerius 0-1; G. Knaken – H. Fiselier 1-0; B. Mulders – M. Mentink 0-1. De stand aan kop: groep A: 1. A. Rol, M. Pots en F. Muthing 2 uit 3; Groep B: 1. G.v.d. Berg en M. Mentink 3 uit 3.

Jeugd.

De jongens kregen het begin van de opening voorgezet en moesten aangeven wat de beste zet was.  Daarna speelden ze een stelling uit en vervolgens voor de competitie. De uitslagen: Matt – Hugo 1-0; Kjeld – Alec 0-1; Joost – Bartelink ½-½. De stand aan kop: 1.Joost; 2. Alec.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.