Weekverslag 17 maart 2019

Senioren.

De laatste uitwedstrijd in de viertallencompetitie werd gespeeld in en tegen Raalte. Evert Bartelink verslikte zich in de Italiaanse opening en verloor en Marinus Tibbe overzag een venijnige wending in het Siciliaans gambiet. Gelukkig wist Maurice Pots in het Londensysteem fraai te winnen in de aanval en wist Art Rol het eindspel van toren tegen loper naar zich toe te trekken. Een verdiend 2-2 gelijkspel dus.

Jeugd.

De jongens kregen een paar opgaven over stukwinst en de rokade voorgeschoteld. Daarna speelden ze een stelling uit en vervolgens voor de competitie. De uitslagen: Kjeld – Joost 0-1; Hugo – Alec 0-1. De stand aan kop: 1.Joost; 2. Alec.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.