Weekverslag 10 maart 2019

Senioren.

Ook in de tweede ronde werd hard gevochten om de overwinning. In groep A wist Art Rol het eindspel net niet te winnen tegen Marinus Tibbe. In de B-groep boekten Martijn Mentink en Ger van den Berg met aanvallend spel hun tweede overwinning. De uitslagen: groep A: E. Bartelink – M. Pots 0-1; A. Rol – M. Tibbe ½-½; D. Trigg – F. Muthing 0-1; groep B: G.v.d. Berg – B. Mulders 1-0; M. Mentink – G. knaken 1-0. De stand aan kop: groep A: 1. M. Pots en A. Rol 1½ uit 2; groep B: 1. G.v.d. Berg en M. Mentink 2 uit 2.

Jeugd.

De jongens kregen eerst drie stellingen voorgeschoteld, waarbij ze de beste zet moesten kiezen. Daarna speelden ze een stelling uit, waarbij mat zetten (met dame en loper tegen toren) de opdracht was. Voor de competitie werd gespeeld: Joost –Hugo 1-0; Alec – Kjeld 1-0; Matt – Bartelink ½-½. De stand aan kop: 1.Joost; 2. Alec.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.