Weekverslag 3 maart 2019.

Senioren.

De eindronde is van start gegaan in twee groepen. In groep A bleek de aanval van Art Rol tegen Frank Muthing onweerstaanbaar. In groep B deden de zwartspelers goede zaken. De uitslagen: Groep A: D. Trigg – E. Bartelink ½-½; F. Muthing – A. Rol 0-1; M. Tibbe – M. Pots ½-½. Groep B: W. Venerius – G.v.d. Berg 0-1; H. Fiselier – L. Bergman afg; T. Reinders – M. Mentink 0-1; G. Knaken – B. Mulders 0-1.

Jeugd.

De jongens kregen eerst drie stellingen voorgeschoteld, waarbij ze de beste ontwikkelingszet moesten kiezen. Daarna speelden ze een stelling uit, waarbij mat zetten de opdracht was. Voor de competitie werd gespeeld: Joost – Alec 1-0; Hugo – Kjeld ½-½. De stand aan kop: 1.Joost; 2. Alec.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.