Weekverslag 24 februari 2019

Senioren.

De laatste inhaalpartijen uit de voorronde verliepen zonder verrassingen. De eerste 5 uit de eindstand zullen, aangevuld met David Trigg, in finalegroep A spelen, de nummers 6 tot en met 13 in groep B. De uitslagen: H. Fiselier – G.v.d. Berg 0-1; A. Rol – E. Bartelink 1-0; M. Tibbe – L. Bergman 1-0; F. Muthing – D. Trigg 1-0. De eindstand van de voorronde: 1. M. Pots; 2. M. Tibbe; 3. F. Muthing ; 4. A.Rol; 5. E. Bartelink; 6. W.Venerius; 7.G.v.d. Berg; 8. B. Mulders; 9. M. Mentink; 10. G. Knaken; 11. T. Reinders; 12. H. Fiselier en L. Bergman.

Jeugd.

Vanwege de voorjaarsvakantie speelde de jongens niet.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.