Weekverslag 17 februari 2019

Senioren.

In de laatste ronde van de voorronde vielen geen grote verrassingen te noteren. Meest opvallend was wellicht de fraaie eindspelwinst van Ger van den Berg tegen Bas Mulders. Na de inhaalwedstrijden begint op 25 februari de eindronde, waarbij in twee groepen wordt gespeeld. De uitslagen: T. Reinders – L. Bergman 1-0; G. Knaken – W.Venerius 0-1; B. Mulders – G.v.d. Berg 0-1; M. Pots – M. Mentink 1-0; F. Muthing – H. Fiselier 1-0; D. Trigg – E. Bartelink 0-1. De stand aan kop: 1. M. Pots; 2. F. Muthing; 3. M. Tibbe; 4. E. Bartelink; 5. A.Rol.

Jeugd.

Mat zetten werd geoefend met D+L en D+P. Hierbij speelden de jongens tegen de lesgever, Bartelink. Voor de competitie werd vervolgens gespeeld: Alec – Hugo ½-½; Joost – Kjeld 1-0. Correctie vorige week: Hugo – Joost 1-0. De stand aan kop: 1. Joost;2. Alec. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.