Weekverslag 8 februari 2019

Senioren.

Twee weken geleden speelden we voor de SBO-cup tegen ENO, deze keer voor de competitie. Ook dit keer lukte het niet om te winnen. Aan het eerste bord speelde Marinus Tibbe een ingewikkelde variant van het Koningsgambiet. Hij had het initiatief, maar meer dan remise zat er niet in. Evert Bartelink maakte in het middenspel van een Italiaanse partij een fout en verloor op slag. Ook Art Rol, in een lastige Franse partij en Maurice Pots, die in het eindspel een paard verloor, konden het niet bolwerken, 3½-½ voor ENO dus.

Jeugd.

De jongens losten eerst twee opgaven op en speelden een partijfragment uit . Voor de competitie werd vervolgens gespeeld: Alec – Kjeld 1-0; Hugo – Joost 0-1. De stand aan kop: 1. Joost;2. Alec. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.