Weekverslag 3 februari 2019

Senioren.

In de voorlaatste ronde van de voorronde viel een grote verrassing te noteren. Gijs Knaken koos een rustige, gezonde opstelling tegen kampioen Marinus Tibbe en wist een mooie aanval met winst te bekronen. De uitslagen: T. Reinders – M. Pots 0-1; W. Venerius – Bartelink 0-1; G. Knaken – M. Tibbe 1-0; B. Mulders – M. Mentink ½-½; H. Fiselier – M. Pots 0-1. De stand aan kop: 1. M. Pots 8½ uit 9; 2. M. Tibbe 8 uit 10; 3. E. Bartelink 7½ uit 10; 4. F. Muthing 7½ uit 11; 5. A. Rol 6½ uit 8.

Jeugd.

De jongens kregen uitleg over de vrijpion en oefenden toen met het inplaatsen van een stuk met schaak. Daarna werd voor de competitie gespeeld: Alec- Joost 1-0; Kjeld – Hugo0-1. De stand aan kop: 1. Joost;2. Alec. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.