Weekverslag 30 september 2018

Senioren.

In de tweede ronde speelden de twee jongste spelers tegen elkaar. Gijs Knaken won van Lucas Bergman, mede doordat hij meer ervaring heeft. Evert Bartelink haalde twee varianten van het Frans door elkaar tegen Marinus Tibbe en verloor kansloos. De uitslagen: A. Rol – M. Pots uitg; E. Bartelink – M. Tibbe 0-1; G.v.d. Berg – M. Mentink ½-½; W. Venerius – B. Mulders 0-1; L. Bergman – G. Knaken 0-1; F. Muthing- T. Reinders 1-0. De stand aan kop: 1. M. Tibbe 2 uit 2; 2. G.v.d. Berg en F. Muthing 1½ uit 2.

Jeugd.

Schaken is uiteraard ook voor meisjes, zij kunnen het net zo goed. Zowel dit als vorig jaar zijn er echter  alleen jongens. Kjeld pakt de schaakregels snel op, inclusief de lastige paardzet. Tijmen, Alec, Joost en Hugo hielden zich bezig met de dubbele aanval en speelden daarna enkele partijtjes.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.