Weekverslag 7 oktober 2018

Senioren.

In de derde ronde werd de meest in het oog springende partij gespeeld door Ger van den Berg en Frank Muthing. Frank leek in het voordeel te komen, maar een verrassende combinatie van Ger bracht de spanning terug. Het was net niet genoeg om de partij nog te redden. De uitslagen: H. Fiselier – B. Mulders 0-1; M. Pots – M. Mentink uitg; A. Rol – G. Knaken 1-0; E. Bartelink – T. Reinders 1-0; G.v.d. Berg – F. Muthing 0-1; W. Venerius – L. Bergman 1-0. De stand aan kop: 1. F. Muthing 2½ uit 3; 2. M. Tibbe en A. Rol 2 uit 2.

Jeugd.

Schaken is uiteraard ook voor meisjes, zij kunnen het net zo goed. Dus meisjes, meld je aan! De jongens hielden zich bezig met mat zetten en de dubbele aanval. Het daadwerkelijk mat zetten bleek nog niet zo eenvoudig. Daarna werden enkele partijtjes gespeeld, die steeds beter worden opgezet.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.