Weekverslag 22 september 2018

Senioren.

In de eerste ronde van de interne competitie vielen geen verrassingen te noteren. Er werd meteen flink om de winst gestreden, waarbij het opvallendste feit misschien wel was, dat de twee oudste schakers, Ger van den Berg en Henk Fiselier, wisten te winnen van de twee jongste, Lucas Bergman en Gijs Knaken. De uitslagen: F. Muthing – E. Bartelink ½-½; T. Reinders – A. Rol 0-1; B. Mulders – M. Pots 0-1; M. Mentink – M. Tibbe; G. Knaken – H. Fiselier 0-1; L. Bergman – G.v.d. Berg 0-1.

Jeugd.

Op een zonnige maandagmiddag zijn we het nieuwe seizoen weer begonnen. Hugo, Alec en Joost pakten het schaken meteen weer goed op. Rachel, Joris en Kjeld waren er voor het eerst en kregen uitleg over de loop van de stukken, waarna ze direct konden oefenen.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.