Weekverslag 14 september 2018

Senioren.

Op de eerste speelavond werd een thematoernooi gehouden. Dit is zo langzamerhand traditie geworden. Dit keer had de wedstrijdleider gekozen voor brainchess. Gespeeld werd in teams van twee, waarbij afwisselend de ene speler een stuk moest noemen en de ander een zet met dat stuk moest uitvoeren. Dat kon natuurlijk een geheel andere zet zijn dan de eerste speler bedoelde. Na 3 ronden was de eindstand: 1. Frank Muthing/Gijs Knaken 2½; 2. Ger van den Berg/Martijn Mentink/Maurice Pots 2; 3. Evert Bartelink/Bas Mulders 1; 4. Art Rol/Tom Reinders ½.

Jeugd.

De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.