Weekverslag 16 juni 2018

Senioren.

Op de voorlaatste schaakavond werden 3 ronden rapidschaak gespeeld, waarbij iedere speler 20 minuten per persoon per partij kreeg. Maurice Pots en Frank Muthing wonnen beiden drie keer, maar Frank had de vorige keer beter gescoord en werd zo eerste. De eindstand aan kop: 1. F. Muthing; 2.E. Bartelink; 3. M. Pots; 4. M. Mentink.

Jeugd.

Het afgelopen seizoen speelde de jeugd elke maandagmiddag in de Toonladder. Ze kregen les en speelden een competitie. Onder het toeziend oog van ouders, grootouders en andere familieleden kregen de jongens een aandenken en een pen met opschrift (50 jaar EDS) uitgereikt. De kampioen, Jort Spekreijse, kreeg een beker, zie foto. Na de uitreiking werd onder het genot van een drankje gezellig nagepraat.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.