Weekverslag 6 oktober 2019

Senioren.

In de vierde ronde koos Marinus Tibbe voor het Koningsgambiet tegen Evert Bartelink en wist de partij met een mooie mataanval te winnen. De uitslagen: F. Muthing – G.v.d. Berg 1-0; H. Fiselier – A. Rol 0-1; M. Tibbe – E. Bartelink 1-0; T. Reinders – W. Venerius 0-1. De stand aan kop: 1. A. Rol 3½ uit 4; 2. G.v.d. Berg en F. Muthing 3 uit 4; 4. M. Tibbe 2 uit 2.

Jeugd.

Zowel op het demonstratiebord als op het schaakbord werd geoefend met het matzetten met de dame. Het pat vermijden bleek nog niet zo eenvoudig. Naast het oplossen van enkele lastige lastige opgaven werd nog simultaan tegen de lesgever gespeeld. Tot slot bleek in de oefenpartijen dat de jongens aan elkaar gewaagd zijn. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.