Weekverslag 29 september 2019

Senioren.

Ger van den Berg blijft maar winnen. Dit keer wist hij met toren en dame fraai mat te geven, nadat hij diverse valletjes had ontweken. De uitslagen: A. Rol – T. Reinders 1-0; E. Bartelink – F. Muthing ½-½; D. Trigg – W.Venerius 1-0; M. Mentink – G.v.d. Berg 0-1. De stand aan kop: 1. G.v.d. Berg 3 uit 3; 2. A. Rol 2½ uit 3.

Jeugd. Op het demonstratiebord werd een voorbeeldpartij gespeeld, waarbij de jongens moesten aangeven of een zet goed was of niet en ook alternatieven moesten benoemen. Daarna werden nog een paar opgaven gemaakt. De tweede helft van de les werd besteed aan oefenpartijtjes. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.