Start schaakseizoen

We gaan weer schaken!

Kom schaken bij EDS! We zijn een kleine maar gezellige club waar schakers van alle niveaus welkom zijn en een leuke partij kunnen spelen.

We spelen op de maandagavond vanaf 19.45  bij  Amicitia, de Mors 1, 7491 DZ   Delden. Wilt u eens komen kijken of lid worden? U bent van harte welkom. Naar keuze kunt u competitie spelen of af en toe een vrije partij. De competitie start op maandag 12 september. We organiseren in de loop van het seizoen ook een snelschaaktoernooi en een rapidcompetitie, waarbij u partijen speelt met een verkorte bedenktijd.  Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met onze competitieleider  Frank Muthing via fmuthing@gmail.com of Evert Bartelink via e.bartelink@xs4all.nl. Neem ook eens een kijkje op onze website,  www.edsschaak.nl. Bezoek ook facebook.com/EDSDelden.

Wilt u schaaklessen volgen? Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.