Weekverslag 14 maart 2020

Senioren.

In groep A zette Marinus Tibbe op creatieve wijze een aanval op tegen Frank Muthing,maar die gaf geen krimp, remise derhalve. De uitslagen: groep A: M. Tibbe – F.Muthing ½-½; E. Bartelink – D. Trigg 1-0; groep B: H. Fiselier – T. Reinders 1-0. De stand: groep A: 1. M. Tibbe; 2. A. Rol; 3. F. Muthing; 4. E. Bartelink; 5. D. Trigg; groep B: 1. W. Venerius; 2. M. Mentink; 3. T. Reinders ; 4. H. Fiselier.

Jeugd.

Na het oplossen van enkele opgaven en een extra uitleg over de regels van de rokade werd gespeeld: Kjeld – Alec 0-1; Hugo – Tygo ½-½; Gijs – Bartelink 0-1. De stand aan kop: 1. Joost; 2. Alec; 3. Tygo. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.