Weekverslag 1 maart 2020

Senioren.

In groep B was Tom Reinders goed op dreef en wist Martijn Mentink fraai mat te zetten. Uitslagen groep A: E. Bartelink – M. Tibbe 0-1; D. Trigg – F. Muthing 0-1; groep B: W. Venerius – H. Fiselier 1-0; M. Mentink – T. Reinders 0-1. De stand: groep A: 1. M. Tibbe; 2. A. Rol; 3. F. Muthing; 4. E. Bartelink; 5. D. Trigg groep B: 1. T. Reinders en W. Venerius; 3. M. Mentink;  4. H. Fiselier.

Jeugd.

Na het oplossen van een paar opgaven, uitleg van het herdersmat en het oefenen van de gouden regels van de opening werd gespeeld: Kjeld – Joost 0-1; Alec – Tygo afg; Gijs – Hugo 0-1. De stand aan kop: 1. Joost; 2. Alec; 3. Tygo. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.