weekverslag 16 februari 2020

Senioren.

Marinus Tibbe deed goede zaken door Frank Muthing te verslaan met een zeer fraaie loperzet. Uitslagen groep A: F. Muthing – M. Tibbe 0-1; D. Trigg – A. Rol 0-1; groep B: H.Fiselier – M. Mentink 0-1; T. Reinders – W. Venerius 0-1. De stand: groep A: 1. A. Rol; 2. M. Tibbe; 3. F. Muthing; 4. D. Trigg en E. Bartelink; groep B: 1. M. Mentink; 2.T. Reinders en W. Venerius;4. H. Fiselier.

Jeugd.

De jongens losten enkele opgaven over de dubbele aanval en mat in twee zetten op. Voor de competitie werd gespeeld: Gijs – Kjeld 1-0; Hugo – Alec 0-1; Tygo – Joost 0-1. De stand aan kop: 1. Alec; 2. Joost; 3.Tygo. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.