weekverslag 26 januari 2020

Senioren.

In de eerste ronde om de SBO-cup speelden we thuis tegen Vrimot. Op alle borden kwamen spannende partijen. Art Rol hield de stelling goed in evenwicht, maar kwam niet tot een aanval, remise dus. Evert Bartelink kwam een openingsfout niet te boven, de aanval van Marinus Tibbe liep dood en David Trigg redde het niet door een venijnige combinatie. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 0,5-3,5 nederlaag.

Jeugd.

De jongens maakten twee pittige matopgaven en oefenden daarna met een pionneneindspel. Ook werden de gouden regels van de opening nog een keer uitgelegd. Daarna werd gespeeld: Joost – Gijs 1-0; Kjeld – Tygo 0-1; Alec – Bartelink 1-0. De stand aan kop: 1. Alec; 2. Joost; 3.Tygo. De jeugd speelt  op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.