Weekverslag 25-06

Senioren.
Aan het eind van het seizoen speelden het traditionele mazzeltoernooi. Dit bestond uit schaken met een opdracht, sommige makkelijk, sommige zeer lastig. Daarnaast werd en gesjoeld .Onder het genot van een hapje en een drankje werd gespeeld werd in tweetallen. Het koppel Erik Stokkentreeff en Martijn Mentink bleken zowel bij het schaken als het sjoelen het handigste en won dan ook met ruime voorsprong. De eindstand: 1. F. Stokkentreeff/M. Mentink 13;2. R. Weijers/G.v.d. Berg 8½; 3. M. Tibbe/H. Fiselier 7½
Jeugd.
Op 25 juni vond in het clublokaal aan de Mors de diploma- en prijsuitreiking plaats, waarna de jongens met hun familie onder het genot van een drankje konden napraten. Op de foto van links naar rechts Gijs (met diploma), Luca, Bas, Tom (kampioen) en Nick. De eindstand: 1.Tom 14½ uit 20; 2. Bas  11½ uit 20; 3. Gijs 9 uit 19; 4. Nick 7½ uit 20; 5. Luca 7 uit 19.
Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.