Weekverslag 28 april 2018

Senioren.

De interne competitie blijft in beide groepen zeer spannend. Opvallend was dat in groep 2 de partijen vrij snel klaar waren door een pardoes mat, terwijl in groep 1 lang gestreden werd. Marinus Tibbe won met een fraaie combinatie, terwijl Frank Muthing de winst in het eindspel liet liggen. De uitslagen: groep 1: M. Tibbe – M. Pots 1-0; F. Muthing – A. Rol ½-½; groep 2: G.v.d. Berg – M. Mentink 1-0; T. Reinders – H. Fiselier 1-0. De stand aan kop: groep 1: 1. M. Tibbe 4½ uit 6; 2. M. Pots 3½ uit 6; 3. A. Rol 3 uit 5; groep 2: 1. G.v.d. Berg 6 uit 8; 2. G. Knaken 4½ uit 7;3. B. Mulders 4 uit 6.

Jeugd.

Op 7 borden moesten de jongens een opgave oplossen, oplopend van makkelijk naar behoorlijk pittig. Met een beetje uitleg lukte het om de oplossing te vinden. Vervolgens speelden ze voor de competitie: Tijmen – Lars 0-1; Alec – Jort 0-1; Hugo – Joost 0-1.De stand aan kop: 1. Jort; 2. Lars; 3. Joost.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.