Op naar een goed 2024

Lieve familie en vrienden. Wij wensen jullie allemaal een uitstekend 2024 toe.

Gelukkig geen reisrestricties meer, dus weer lekker naar Carvoeiro (de Algarve) geweest. Dat hadden we toch wel gemist de afgelopen 2 jaar. Echt leuk was het bezoek van Jan en Monica bij ons in Carvoeiro. Dit jaar ook heerlijke wandelingen gemaakt en kastelen/musea bezocht. Kasteel de Haar, maar ook zeker kasteel Loevestein waren het meer dan waard om bezocht te worden. Daarnaast een leuke boottocht door de Biesbosch.

Onze auto’s

Het heeft even wat tijd gekost, maar eindelijk is het overzicht van al onze auto’s tot nu compleet. Het album omvat alle auto’s dit wij in ons bezit hebben gehad sinds 1977.

1977 Austin Mini (bj 1969)

Het echt schokkende vond ik de leeftijd van de auto’s. De meeste auto’s in het begin waren 6-7 jaar oud toen wij ze kregen en toen al volledig een wrak. Geen wonder dat in die tijd de APK werd ingevoerd. De kwaliteit van de auto’s is, zeker de laatste 20 jaar, enorm toegenomen.

Bekijk hier het album .

Een goed en gezond 2023 gewenst

Lieve familie en vrienden. Wij wensen jullie allemaal een uitstekend 2023 toe. Afgelopen jaar hebben we niet alles kunnen doen vanwege de restanten van de pandemie, maar verveeld hebben we ons ook niet. Het hoogtepunt dit jaar was natuurlijk Iris die haar Master heeft gehaald. Een ander hoogtepunt was de jubileum reis van Amicitia naar Kopenhagen. Dit jaar ook heerlijke wandelingen gemaakt en kastelen/musea bezocht. Kasteel het Loo, maar ook zeker kasteel Hoensbroek waren het meer dan waard om bezocht te worden. Daarnaast een tripje naar Duitsland (Linz e.o).

Iris geslaagd

Op 6 juli gaf Iris haar eindpresentatie op de Universiteit Twente en mocht haar diploma in ontvangst nemen. Iris is afgestudeerd op het onderwerp “Executive function support system for daily routines using implementation intentions” bij de faculteit Industrial Design Engineering – Human Technology Relations. Zodra haar thesis online beschikbaar is zal hier een link komen.

Vanaf nu mag ze zich Master of Science noemen. Een geweldige prestatie. Ondertussen eerst een zeer verdiende vakantie.

Na alle formele plichtplegingen zijn we met z’n alle heerlijk wezen lunchen.

Een goed en gezond 2022 gewenst

Lieve familie en vrienden. Wij wensen jullie allemaal een uitstekend 2022 toe. Afgelopen jaar hebben we niet echt stil gezeten. Als hoogtepunt natuurlijk het huwelijk van Iris en Niels. Door de pandemie en bijbehorende lockdown hebben we in 2021 niet alles kunnen doen wat we wilden, maar gaf ons ook weer de gelegenheid om de focus te verleggen naar bijvoorbeeld meer stedentrips en museum bezoek o.a. Leiden.

Iris en Niels zijn in het huwelijk getreden

Op 07-10-2021 zijn Iris en Niels getrouwd en gaan verder als de familie Leijen-Weijers.
Op een prachtige locatie in Enschede hebben zij elkaar het ja-woord gegeven.
Daarna groot feest met familie en vele vrienden en collega’s. Een top dag.

Locatie: het Buurserzand.

Bijzonder was ook dat Iris haar eigen trouwjurk heeft gemaakt. De basis hiervan was de oorspronkelijke trouwjurk van Corrie. Geweldig gedaan.

Een paar sfeer foto’s zijn op deze speciale site terug te vinden.

Nieuwe website

Hallo allemaal, welkom op onze nieuwe website. We hopen op deze site regelmatig nieuwe posts te plaatsen. Zodat we wat sneller iedereen op de hoogte kunnen houden.
Vanaf nu sturen we geen “papieren” jaaroverzicht meer, maar alleen electronisch. Wil je op de hoogte gehouden worden, en een jaaroverzicht ontvangen zorg dan dat we je email adres hebben.