Weekverslag 22 april 2018

Senioren.

Voor de externe (viertallen)competitie speelden we in de laatste ronde tegen Almelo. Er stond niets meer op het spel, we zijn keurig als eerste geëindigd in de tweede klasse! Frank Muthing werd in de opening verrast door een jeugdig talent en verloor,Martijn Mentink weerde zich kranig tegen een topspeler, maar verloor toch in het eindspel. Marinus Tibbe won , ook al tegen een jeugdig talent, met een zeer fraaie combinatie en Art Rol kon een eindspel net niet winnen. Een nipte 1½-2½ nederlaag dus. Inhaalwedstrijd interne competitie: G. Knaken – H. Fiselier 1-0. De stand aan kop: groep 2: 1. G.v.d. Berg 5 uit 7; 2. G. Knaken 4½ uit 7;3. B. Mulders 4 uit 6.

Jeugd.

Op 7 borden moesten de jongens een opgave oplossen, waarbij gekozen was voor verschillende thema’s, zoals pat of materiaalwinst. De opgaven bleken leerzaam en goed te doen. Vervolgens speelden ze voor de competitie: Tijmen – Hugo ½-½; Lars – Alec 1-0; Joost – Jort 0-1. De stand aan kop: 1. Jort; 2. Lars.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.