Weekverslag 10 februari 2018

Senioren.

De eindronde is van start gegaan. In groep 1 ontsnapte Evert Bartelink in een partij van ruim 3 uur  tegen Marinus Tibbe aan mat, in groep 2 wist Bas Mulders op fraaie wijze Martijn Mentink te verrassen. De uitslagen: groep 1: F. Muthing – M. Pots 0-1; M. Tibbe – E. Bartelink ½-½; groep 2: T. Reinders – G.v.d. Berg 0-1; M. Mentink – B. Mulders 0-1; H. Fiselier – G. Knaken 0-1. Voor de viertallencompetitie traden we aan tegen Lonneker. Door winst van Marinus Tibbe en Frank Muthing en verlies van Evert Bartelink en Art Rol eindigde deze spannende wedstrijd in 2-2.

Jeugd.

Er werden enkele oefenopgaven gemaakt en aan het eind van de les speelden sommigen ook nog weggeefschaak. Ook werd er tegen de computer gespeeld, en met succes. Voor de competitie werd gespeeld: Lars – Tijmen 1-0; Alec – Jort afgebroken; Hugo – Joost 0-1. De stand aan kop: 1. Jort; 2. Lars.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.