Weekverslag 3 februari 2018

Senioren.

Op het programma stonden de laatste inhaalpartijen uit de voorronde. Deze leverden geen verrassingen op. De uitslagen: E. Bartelink – H. Fiselier 1-0; M. Tibbe – G.v.d. Berg 1-0; M. Pots – M. Mentink 1-0. De eindstand van de voorronde: 1. A. Rol en M. Tibbe ;3. M. Pots ; 4. E. Bartelink; 5. M. Mentink; 6. G.v.d. Berg; 7. B. Mulders; 8. G. Knaken; 9. H. Fiselier; 10. T. Reinders. In de eindronde spelen de eerste vier, aangevuld met Frank Muthing in groep 1, de overigen in groep 2. Beide groepen zijn dubbelrondig. De winnaar van groep 1 mag zich kampioen noemen.

Jeugd.

Aan het begin van de les werd de openingsopzet nog eens besproken en uitgelegd, waarbij de jongens suggesties voor de zetten mochten doen. Alec speelde enkele partijen tegen de computer, vervolgens  werd er nog voor de competitie gespeeld: Hugo – Tijmen 1-0; Jort – Lars 1-0; Alec – computer 2-0.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.