Weekverslag 21 januari 2018

Senioren.

In de achtste en voorlaatste ronde van de eerste competitiehelft vielen geen grote verrassingen te noteren, al waren de meeste partijen wel redelijk spannend. De langste partij werd gespeeld door Gijs Knaken en Henk Fiselier. De kansen wisselden, maar uiteindelijk wist Henk met nauwkeurig spel de remise binnen te halen. De uitslagen: G.v.d. Berg – E. Bartelink 0-1; T. Reinders – A. Rol 0-1; G. Knaken – H. Fiselier ½-½; B. Mulders – M. Pots 0-1; M. Mentink – M. Tibbe 0-1. De stand aan kop: 1. M. Tibbe en A. Rol 7 uit 8; 3. M. Pots 6½ uit 8; 4. E. Bartelink 4½ uit 7.

Jeugd.

De jeugd oefende het mat zetten met de dame, de penning en verdedigen tegen mat. Enkele jongens speelden tegen de computer en ontdekten dat dat wel leuk, maar niet makkelijk is. Daarna werd er nog voor de competitie gespeeld: Joost – Jort 0-1; Alec- Tijmen ½-½.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.