Weekverslag 12 januari 2018

Senioren.

Naar halve finale SBO-cup. Op de eerste schaakmaandag van 2018 traden we voor de SBO-cup aan tegen Lonneker. De gasten waren op volle sterkte, maar juist aan de hoogste borden verliep het voor EDS goed. Maurice Pots won in een Siciliaan in de aanval en Art Rol won op fraaie wijze een toreneindspel. Evert Bartelink kon het pionneneindspel niet houden en Marinus Tibbe redde het in tijdnood net niet. Hiermee was het 2-2 en moesten we snelschaken. Maurice, Art en Evert wisten te winnen, waardoor het 3-1 werd en we ons voor het eerst sinds mensenheugenis voor de halve finale plaatsten.

Jeugd.

De jeugd oefende het mat zetten met de dame, speelde op de computer en maakte oefenopgaven. Daarna werd er nog voor de competitie gespeeld: Lars – Joost 1-0; Jort – Hugo 1-0; Tijmen – Alec afg.

Dit bericht is geplaatst in weekverslagen. Bookmark de permalink.